topimg-om-oss

Totala åtaganden inom industriell automation

Vårt fullständiga namn är Tyratronic Automation AB. Det antyder vad vi erbjuder: konstruktion och tillverkning av industriella datoriserade styr- och reglersystem.

Alltid anpassade efter dina unika förutsättningar och behov för industriell automation. Vi är ett stabilt företag med lång historia.

Allt under samma tak ger fördelar

Du får hjälp med allt från enskilda delar till totala åtaganden inom styr- och reglerteknik: projektering, elkonstruktion, programmering, elmontage, skåpsbyggnation, installation, driftsättning, dokumentation och utbildning.

Vi har vad som krävs: projektledare, elkonstruktörer, plc programmerare, driftsättare, montörer, el-tekniker, skåpsbyggare,  elektriker. Alla under ett och samma tak. Det underlättar arbetet genom kortare och snabbare kontaktvägar som dessutom ger bättre lösningar.

egen-tillverkning

Egen tillverkning

Vi har egen tillverkning av apparatskåp, automatikskåp, elskåp, pulpeter, kopplingslådor, pneumatiklösningar och närliggande kringutrustningar. Specialiseringen ger hög kvalitet och kundunika lösningar. Alltid med den senaste tekniken. Och alltid med marknadsledande leverantörer, utrustning och fabrikat.

Som kund kan du alltid vara säker på att vi väljer den lösning som är bäst för dig oberoende av leverantör.

Tillverkningen ligger vägg i vägg med konstruktionsavdelningen. Problem och frågor går därför snabbt att lösa utan onödig spilltid.

Vår historia

1978
Samma år som Sveriges första persondator (ABC 80) lanserades – 1978 – startade Tyratronic.
Drivkraften var en stark tro på vad den nya tidens datorer skulle kunna uträtta för styrsystem.

1992
Verksamheten utvecklas vidare när entreprenören och ingenjören Jan Strömbeck tog över Tyratronic.

2015
Tyratronic breddar ägandet och en grupp på 10st anställda köper 55% av bolaget från Jan Strömbeck.

2016
Tyratronic blir 100% personal ägt.
Dom nya ägarna är anställda i bolaget och har mycket lång erfarenhet av branschen.

Tyratronic är privatägt utan att ingå i någon företagsgrupp och har en långsiktig affärsidé.
Det innebär enkla beslut i en platt organisation tillsammans med stor portion familjekänsla med trogen personal och erkänt hög kundservice – att alltid göra sitt yttersta i alla lägen.
Något många kunder vittnar om.